Carian

Friday, August 27, 2010

Warga facebook yang budiman!!!!!!


Salam,, kepada semua warga fecebook. tahukah anda bahawa orang utan berkongsi 97 peratus dengan DNA manusia.. ini bermakna mereka juga memerlukan kasih sayang yang secukupnya,, sanggupkah anda melihat mereka menderita kerana sikap anda yang mementingkan diri sendiri,,, fikirkan dan renungkan bagaimana derita seekor orang utan betina yang hanya boleh melahirkan seekor anak setiap 8 tahun tetepi anak mereka mati disebabkan kerakusan manusia!!! SO, GIVE THEM A BEAUTIFUL LIFE!!!!

Mulakan kerja blog!!!!!!!!!

jam menunjukkan pukul 5.00petang...
kami; hafiz, hazim, amalina, salihah....
bekerjasama mencari bahan untuk disebarkan kepada warga SMK SERI JEMPOL dan masyarakat setempat,, selain itu, kami juga mencari bahan yang lebih menarik supaya masyarakat lebih prihatin akan kehidupan orang utan,.....

ketekunan yang dipamerkan oleh kami diharapkan dapat memberi impak yang besar kepada pelawat blog. akhir kata untuk hari ini SAVE ORANG UTAN!!!!! SHOW YOUR CONCERN TO THEM!!!!

Warga SMK SERI JEMPOL!!!!

Marilah bersama-sama kita menyelamatkan makhluk yang kain pupus ini,, kerana mereka juga makhluk ciptaan tuhan dan mereka juga mempunyai hak untuk terus hidup di bumi dirgahayu ini.. oleh sebab sikap manusia yang "selfish" haiwan tersebut tidak boleh merasai kenikmatan hidup di muka bumi. HULUR KAN RASA PRIHATIN ANDA TERHADAP ORANG UTAN!!!!!

We are survivors!!!!!!

Kami akan  bekerjasama untuk menyebarluaskan maklumat tentang orang utan,, walaubagaimanapun,, kami akan berusaha dengan keringat kami untuk menyelamatkan orang utan!!!!! SAVE ORANG UTAN!!!! NEW HOPE FOR THEM!!!!
Related Posts with Thumbnails